Спеціалісти – 2008

#4-5 от 25.02.2008

У 2008 році НТУ «ХПІ» випускає 2118 спеціалістів, із них 187 отримують «червоні» дипломи. Також успішно захистили дипломні проекти та роботи 960 студентів-контрактників.

Найчисельніший випуск на факультеті інформатики та управління – 189 спеціалістів, 45 із них матимуть дипломи з відзнакою. На економічному зі 177 випускників-спецалістів відмінні знання показали 16 студентів. А на електромашинобудівному – 131 випускник, у 13 з яких – «червоні» дипломи.

Наш університет завжди піклується про працевлаштування своїх випускників. Цього року направлення на роботу отримали майже 100 % молодих спеціалістів. Це не лише бюджетники, а й студенти контрактної форми навчання. Вільне працевлаштування, зазвичай, складає 1–3 %, до цієї категорії належать вагітні жінки, молоді матері, дружини військових, інваліди.

Випускників з дипломом НТУ «ХПІ» радо беруть на роботу провідні підприємства Харкова. Так, 63 молоді спеціалісти незабаром стануть до виконання своїх обов’язків на ВАТ «Турбоатом», 44 – на заводі «Електротяжмаш», 27 – на «ХТЗ» та багатьох інших підприємствах та НДІ.

Ми бажаємо нашим випускникам подальшого зросту, творчого підходу до вирішення проблем.

Пам’ятайте, двері ХПІ завжди відкриті для вас!

 

Студенческая жизнь – задачка на смекалку,
На дружбу, на любовь, на честные глаза.
Решишь – и обретешь отличную шпаргалку
Для будущего «против» и будущего «за»!

Студенческая жизнь – приколы и приметы,
Зачеты, кутежи – всего не перечесть!
Еще, наверняка, никем не перепеты
Студенческие песни – все те, какие есть.

Сергей Отводенко.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет