О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

ISTA’2007


#26-27 от 26.12.2007

23–25 травня у Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» відбулася 6-а міжнародна конференція з теорії інформаційних систем та її застосування – ISTA’2007.

Ця конференція була заснована у 2001 році як результат спільних зусиль Клагенфуртського університету (Австрія) та НТУ «ХПІ». З кожним роком вона набувала вагомості і перетворилася на відомий форум, на якому дослідники зі всього світу обговорюють широкий діапазон проблем, пов’язаних з проектуванням, реалізацією, застосуванням та розвитком інформаційних систем.

Слід зазначити, що вперше ця конференція проводилась у Харкові, в 2004 р. – у США, у 2005-му – Новій Зеландії, у 2006-му – Австрії, а в 2007 році її учасники знову зібралися в Україні, а саме – в НТУ «ХПІ».

Організатори форуму – НТУ «ХПІ», Товариство інформатики (Німеччина), Австрійське товариство інформатики, Клагенфуртський університет, компанії «Telesens» (Харків), «BoC Group» (Австрія) та Харківська облдержадміністрація.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет