ISTA’2007

#26-27 от 26.12.2007

23–25 травня у Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» відбулася 6-а міжнародна конференція з теорії інформаційних систем та її застосування – ISTA’2007.

Ця конференція була заснована у 2001 році як результат спільних зусиль Клагенфуртського університету (Австрія) та НТУ «ХПІ». З кожним роком вона набувала вагомості і перетворилася на відомий форум, на якому дослідники зі всього світу обговорюють широкий діапазон проблем, пов’язаних з проектуванням, реалізацією, застосуванням та розвитком інформаційних систем.

Слід зазначити, що вперше ця конференція проводилась у Харкові, в 2004 р. – у США, у 2005-му – Новій Зеландії, у 2006-му – Австрії, а в 2007 році її учасники знову зібралися в Україні, а саме – в НТУ «ХПІ».

Організатори форуму – НТУ «ХПІ», Товариство інформатики (Німеччина), Австрійське товариство інформатики, Клагенфуртський університет, компанії «Telesens» (Харків), «BoC Group» (Австрія) та Харківська облдержадміністрація.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет