Абітурієнт!

#15-16 от 10.09.2007

Елітарна школа «ПОЛІТЕХНІК» при факультеті «Комп’ютерні та інформаційні технології» НТУ «ХПІ» оголошує набір учнів 11 класів, коледжів, технікумів, ПТУ на денну та заочну форми навчання для підготовки до вступу на всі спеціальності НТУ «ХПІ».

Метою роботи школи є підготовка до вступного тестування на бюджетні та комерційні місця НТУ «ХПІ».

Заняття проводяться з 1 жовтня по 20 травня без відриву від навчання чи виробництва двічі на тиждень з 16.25 до 19.45 з таких предметів: математика, фізика, економіка, українська та іноземна мови, інформатика.

Заняття з інформатики проводяться з використанням сучасної обчислювальної техніки в INTERNET центрі НТУ «ХПІ».

Слухачі, що успішно закінчили школу, мають право до 1 червня скласти репетиційні тестування та взяти участь у I етапі конкурсу на зарахування до НТУ «ХПІ» згідно з правилами прийому.

Прийом заяв з 1 по 30 вересня щоденно з 15.00 до 18.00 в к. 108 за адресою: м. Харків, вул. Фрунзе 13, (метро «Пушкінська»), центр «INTERNET». Довідки за телефоном 707-68-02 в прийомні години.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет