О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Дипломи і грамоти


#15-16 от 10.09.2007

Диплом за І місце у Всеукраїнській олімпіаді «Англійська мова» за економічним напрямом отримав Ігор Шкілько.

Дипломом І ступеня нагороджено Ларису Памошник за роботу «Синтез нових каталітичноактивних матеріалів для природоохоронних технологій» на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за галуззю «Екологія та охорона навколишнього середовища».

Грамоту отримав Ігор Крамаренко за активну участь у Міжвузівській науково-практичній конференції «Наукові надбання молоді – розвитку економіки та бізнесу України ХХІ ст.».

Грамотами відзначено Станіслава Шабаліна та Олега Лосєва за активну участь у ХХVII Міжнародній науково-технічній конференції «Проблеми енергетики» та за цікаві доповіді, зроблені на засіданні секції «Телекомунікаційні мережі і системи».

Подяки отримали і педагоги: С.М. Порошин (завідувач кафедри відео-, аудіо- та кінотехніки) та В.І. Карпенко (професор цієї ж кафедри) – за відмінні підготовку і керівництво харківською делегацією в ході роботи ХХVII Міжнародної науково-технічної конференції «Проблеми енергетики».

Диплом ІІ ступеня «Золота книга»

у номінації «Краща науково-популярна книга» в галузі природничі науки отримало видавництво НТУ «ХПІ» за книгу Едуарда Братути «Природное чудо вода: и жизнь, и сила, и беда».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет