О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Магістри – 2007


#15-16 от 10.09.2007

П’ятий випуск магістрів здійснив цього року наш університет. Структура підготовки фахівців «бакалавр», «магістр», як провідна теза Болонської декларації, стала світовим стандартом і сприяє визнанню європейських ступенів у Європі і світі.

16 з 23 факультетів, 62 з 64 випускаючих кафедр випустили 421 магістра за 62 спеціальностями.

Випускники оволоділи поглибленими знаннями з обраної спеціальності, уміннями інноваційного характеру, навичками науково-дослідної діяльності, придбали певний досвід використання одержаних знань і умінь продукувати елементи нових знань для вирішення завдань у відповідній сфері професійної діяльності.

Дипломи з відзнакою отримали 326 випускників, а «сині» – 95. Також дипломи магістра були вручені 34 контрактникам.

Наприклад, на факультеті інформатики та управління – 113 магістрів, на ф-тах ІТ та КІТ – по 37магістрів.

Також магістрів найстарішого технічного вузу України привітав випускник Харківського політеху, голова облдержадміністрації Арсен Аваков. «Сьогодні ви переживаєте один із піків свого життя, – звернувся керівник області до магістрів, – і завтра перед вами відкривається чудове, повне несподіваних і приємних подій життя. Життя, до якого ви готові. Готові зустріти будь-які складнощі, тому що ви – випускники ХПІ!» Те, що з 450 нових випускників 80 % отримали дипломи з відзнакою, свідчить, що це фахівці вищої кваліфікації.

Ректор НТУ «ХПІ», професор Леонід Леонідович Товажнянський оголосив рішення Вченої ради про нагородження Арсена Авакова золотою медаллю імені Ф.М. Семка, колишнього ректора, при якому навчався харківський губернатор. Арсен Аваков побажав випускникам удачі і висловив сподівання, що усі свої знання, енергію і задуми випускники ХПІ реалізовуватимуть тут, на харківській землі.

На знімку внизу: кращим магістрам дипломи вручав голова облдержадміністрації Арсен Аваков (зліва) і ректор НТУ «ХПІ», професор Л.Л. Товажнянський.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет