О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Виставки. Колегія Харківської облдержадміністрації


[В. Лисенко, завідувач лабораторії кафедри ВІТ]
#21 от 29.09.2004

Цей знімок був зроблений на колегії Харківської облдержадміністрації з питань „Про хід підготовки підприємств, установ і організацій області до роботи в осінньо-зимовий період 2004 – 2005 років”, яка відбулася 20 вересня. У ній взяли участь голови райдержадміністрацій, міські голови міст обласного значення, керівництво Харківського міськвиконкому, голови районних рад Харкова, представники управлінь і відділів облдержадміністрації, підприємств паливно-енергетичного комплексу та промисловості, транспорту і зв’язку та ін.

Учасником колегії був і Національний технічний університет „Харківський політехнічний інститут”, який презентував розробки у галузі енергозбереження, прилади вимірювання та обліку електричної енергії, фрагмент багаторівневої INTERNET-базованої регіональної інформаційної системи моніторингу комплексу технологічних об’єктів газового промислового управління (ГПУ) „Харківгазвидобування” та ін.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет