Виставки. Колегія Харківської облдержадміністрації

[В. Лисенко, завідувач лабораторії кафедри ВІТ]
#21 от 29.09.2004

Цей знімок був зроблений на колегії Харківської облдержадміністрації з питань „Про хід підготовки підприємств, установ і організацій області до роботи в осінньо-зимовий період 2004 – 2005 років”, яка відбулася 20 вересня. У ній взяли участь голови райдержадміністрацій, міські голови міст обласного значення, керівництво Харківського міськвиконкому, голови районних рад Харкова, представники управлінь і відділів облдержадміністрації, підприємств паливно-енергетичного комплексу та промисловості, транспорту і зв’язку та ін.

Учасником колегії був і Національний технічний університет „Харківський політехнічний інститут”, який презентував розробки у галузі енергозбереження, прилади вимірювання та обліку електричної енергії, фрагмент багаторівневої INTERNET-базованої регіональної інформаційної системи моніторингу комплексу технологічних об’єктів газового промислового управління (ГПУ) „Харківгазвидобування” та ін.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет