О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Лауреати Дня науки – 2007


#12 от 31.05.2007

З нагоди Дня науки та за багаторічну сумлінну працю і вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки вчені нашого університету нагороджені рядом відзнак.

Професор М.І. Рищенко, завідувач кафедри технології кераміки, вогнетривів, скла та емалей відзначений Дипломом за підписом голови Харківської облдержадміністрації А.Б. Авакова «За особисті досягнення в галузі науки, вагомий внесок у вирішення науково-технічних та соціально-економічних проблем Харківської області». Йому також призначена Харківською облдержадміністрацією іменна стипендія ім. Г.Ф. Проскури в галузі технічних наук.

Ректор НТУ «ХПІ», професор Л.Л. Товажнянський за великий особистий внесок у розвиток наукових досліджень в університеті та вагомі результати діяльності наукової школи тепломасообміну і енергозбереження нагороджений Знаком Міністерства освіти і науки України «За наукові досягнення».

Професор Ф.Ф. Гладкий, завідувач кафедри технології жирів нагороджений Знаком Міністерства освіти і науки України «За наукові досягнення».

Професор А.Г. Гурін, завідувач кафедри електроізоляційної кабельної техніки відзначений Грамотою Міністерства освіти і науки України.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет