О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Україна й світ: минуле, сучасне та майбутнє


#10-11 от 18.05.2007

Регіональна науково-теоретична конференція студентів та аспірантів з такою назвою відбулася 24–25 квітня 2007 року на базі НТУ «ХПІ». На конференції працювали 10 секцій, такі як «Філософська думка України та світова філософія», «Духовна культура України: традиції та сучасність», «Економічна наука в Україні: минуле й сучасне», «Політичні проблеми та шляхи розвитку України» та ін. Тут розглядалися також питання з проблем формування громадянського суспільства і правової держави в Україні, з історії розвитку науки та техніки.

У конференції взяли участь доповідачі із багатьох вищих навчальних закладів – Бєлгородського державного університету (Росія), Донбаського державного технічного університету (м. Алчевськ), Київського національного університету культури і мистецтва, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут», Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, Харківського національного економічного університету та багато інших, всього близько 400 учасників. Молоді дослідники – студенти і гуманітарних, і технічних вузів – виявили глибоку зацікавленість в успішному розвитку України, у ході суспільних і економічних процесів та розуміння своєї ролі і бажання докласти свої молоді сили до зміцнення нашої держави.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет