О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!


#8-9 от 26.04.2007

Добре відомо, що в сучасних умовах істотно зростає значення особистісного чинника у забезпеченні належної ефективності суспільного виробництва. Ця обставина висуває принципово нові суспільні вимоги до фахівців. Задовольнити ці вимоги викладачам, які, навіть при високій компетенції у обраній професійній сфері, не мають певної психолого-педагогічної підготовки, досить проблематично.

Враховуючи це і намагаючись подолати вказану хибу, кафедра педагогіки і психології управління соціальними системами нашого університету відкрила підготовку за магістерською програмою зі спеціальності «Педагогіка вищої школи». Той, хто має диплом спеціаліста або магістра і відчуває схильність до викладацької діяльності, може за 1 рік отримати кваліфікацію магістра за цією спеціальністю. За заочною формою термін навчання складає 1,5 роки.

З умовами вступу і навчання можна ознайомитись на кафедрі (корпус У2, 2-й поверх, ліворуч. Тел 707-64-90).

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет