О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Другий тур Всеукраїнської студентської олімпіади: перші нагороди


[Н. Бернат, методист вищої кваліфікації навчального відділу]
#8-9 от 26.04.2007

Зараз у самому розпалі 2-й тур Всеукраїнської студентської олімпіади з різних дисциплін. Як і в минулі роки, в ній активно беруть участь студенти НТУ «ХПІ». Вже стали відомі результати деяких олімпіад, наприклад, у Харківському національному університеті радіоелектроніки відбулася олімпіада з напрямку «Метрологія та вимірювальна техніка». Команда нашого університету зайняла тут 3-е загальнокомандне місце (Тетяна Кунах (АП-23), Ганна Сущек, Наталія Бондаренко, Олександр Шматько, Олена Чмутова (АП-43б) та Віктор Славков (АП-43а), а у особистій першості срібним призером став Андрій Рєпка (АП-43а). Ці призери олімпіади нагороджені дипломами.

А у Хмельницькому національному університеті завершилася олімпіада з дисципліни «Технічна діагностика обчислювальних пристроїв та систем», у якій команда НТУ «ХПІ» виборола 2-е місце. Призерами стали студенти КІТ факультету Максим Євтєєв, Дмитро Щербак та Олексій Десятніченко. Вони нагороджені грамотами олімпіади. Таку ж нагороду «за активну участь у роботі журі» отримав і професор кафедри обчислювальної техніки і програмування А.І. Поворознюк.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет