О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Постанова звітної профспілкової студентської конференції 15 грудня 2006 року


#1 от 24.01.2007

Заслухавши і обговоривши звіт голови профспілкового комітету ППОС НТУ «ХПІ» А.О. Нагорного про роботу профкому щодо соціально-економічного захисту студентів у 2006 р., конференція відзначає, що:

  • студентський профком у своїй роботі керується рішеннями попередніх конференцій і спрямовує свою діяльність на вирішення питань соціального та правового захисту студентів;
  • займається оздоровленням студентів, і особливо пільгового контингенту, у санаторії-профілакторії «Політехнік», спортивно-оздоровчих таборах, сприяє розвитку матеріально-технічної бази таборів;
  • більшу частину профбюджету спрямовує на надання матеріальної допомоги, преміювання студентів, організацію та проведення спортивних і культурно-масових заходів на факультетах;
  • разом з тим, спільна робота адміністрації та профкому щодо організації оздоровлення студентів, функціонування спортивно-оздоровчих таборів та санаторію-профілакторію НТУ «ХПІ» потребує суттєвого доопрацювання та координації спільних дій;
  • профкому необхідно взяти активну участь у спільній роботі щодо забезпечення гідних умов проживання та відпочинку студентів у гуртожитках.

      Звітна профспілкова конференція студентів первинної профспілкової організації студентів НТУ «ХПІ» ПОСТАНОВЛЯЄ:

      1. Відзначити, що спільна робота ректорату та первинної профспілкової організації студентів НТУ «ХПІ» у 2006 р. в частині соціально-економічного захисту студентів проводилась на належному рівні.
      2. Профкому спільно з ректоратом сприяти створенню безпечних умов організації навчально-виховного процесу, дотриманню норм навчального навантаження та рівномірного його розподілу протягом тижня.
      3. Ректорату, профкому та дирекції студмістечка продовжувати роботу з покращення житлово-побутових умов у гуртожитках. Посилити громадський контроль за забезпеченням належних умов проживання, навчання та відпочинку студентів у гуртожитках.
      4. Адміністрації спільно з профкомом сприяти формуванню студентських ремонтних бригад та будівельних загонів для підготовки гуртожитків університету до нового навчального року, а також спортивно-оздоровчих таборів університету до відкриття оздоровчого сезону.
      5. Разом з тим, відзначити, що спільна робота адміністрації та профкому щодо організації оздоровлення студентів та функціонування спортивно-оздоровчих таборів НТУ «ХПІ» проводилась з певними недоліками.
      6. Рекомендувати голові табірної комісії доручити начальникам СОТ розробити проект кошторисів таборів, погодити з планово-фінансовим відділом університету вартість путівок до СОТ та затвердити їх на найближчому засіданні табірної комісії для отримання можливості планування коштів на дотування студентських путівок, що надаються з фонду соціальної допомоги.
      7. Профкому продовжувати роботу з контролю обслуговування студентів у їдальнях і буфетах на території університету та в гуртожитках. Комісії громадського контролю профкому своєчасно реагувати на скарги студентів щодо якості харчування та обслуговування.
      8. Профкому спільно зі спортклубом забезпечувати пропагування здорового способу життя, сприяти якнайбільшому заохоченню студентів у спортивні секції. При цьому дотримуватись пільгової оплати студентських абонементів в секціях спорткомплексу НТУ «ХПІ».
      9. Профкому спільно з адміністрацією проводити роботу з покращення якості медичного обслуговування, умов проживання та харчування в санаторії-профілакторії «Політехнік». Оздоровчій комісії профкому активізувати просвітницьку роботу щодо заохочення студентів до оздоровлення в санаторії-профілакторії «Політехнік».
      10. Профкому разом з дирекцією Палацу студентів продовжувати роботу щодо заохочення студентів до участі в художній самодіяльності, підвищення мистецького рівня і видовищності заходів, що проводяться, розробити спільний план культурно-масових заходів на 2007 р.
      11. Роботу первинної профспілкової організації студентів НТУ «ХПІ» щодо виконання положень Колективної угоди між адміністрацією та ППОС НТУ «ХПІ» у 2006 р. визнати задовільною.
      12. Затвердити кошторис прибутків та витрат профбюджету на 2007 рік в сумі, відповідно прибутків – 150000 грн., витрат – 148200 грн.
    • Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


      Яндекс.Метрика

      Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет