О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Про оздоровлення, канікули й студентські табори


[С. Сметана, голова оздоровчої комісіo]
#1 от 24.01.2007

У звіті оздоровчої комісії було підведено підсумки про кількість оздоровлених студентів у санаторії-профілакторії «Політехнік» (1183 чол.). У 2006 році безперечними лідерами стали ТОР, ІФ, Є, КІТ, АП факультети, хотілося, щоб студенти інших факультетів теж знаходили час на своє оздоровлення й не забували про наш чудовий санаторій-профілакторій «Політехнік».

Що стосується спортивно-оздоровчого табору «Студентський», який розміщений на південному березі Криму, то тут оздоровча комісія провела опитування студентів, відпочиваючих у період червень-серпень 2006 року, за наступними критеріями:

  • якість харчування;
  • якість обслуговування;
  • умови проживання в номері;
  • територія табору, пляж.

Про якість харчування та обслуговування більша частина студентів відгукнулася задовільно. Що ж до інших питань, то тут є ряд зауважень та недоліків. Заходячи, наприклад, до кімнати, відпочиваючий бачить обшарпані стіни, старі розбиті меблі, недіючі розетки. Залишає бажати кращого також стан санвузлів. На території табору розміщений медпункт, та він незабезпечений необхідними медикаментами, що знижує можливість одержати належну медичну допомогу. Стосовно пляжу, то тут студенти були незадоволені великим камінням, яке підвищує травматизм, також вимагають упорядження навіси на пляжі. Були пропозиції про поновлення книжкового фонду бібліотеки табору, бо ті журнали й книги, які там є, уже давно застаріли; про створення Інтернет-кімнати, збагачення спортивного інвентарю та приведення до належного стану спортивних майданчиків, а також збільшення кількості екскурсій по Криму. Хотілося ще вирішити проблему виїзду з табору в місто, тому що таксі не кожному студентові по кишені. Про всі недоліки та пропозиції про поліпшення роботи «Студентського» ми доповіли адміністрації вузу. Сподіваюся, що у 2007 році наш спортивно-оздоровчий табір стане ще кращим!

Стосовно СОТ «Політехнік» (с. Фігуровка), профком та профбюро факультетів щороку ведуть широку рекламну кампанію серед студентів, але з кожним роком кількість відпочиваючих у таборах студентів значно зменшується. Головна причина, на наш погляд, полягає в надмірно великій вартості путівки до табору – 555 грн. у 2006 р. Ми вважаємо, що слід знайти можливість зменшити вартість проживання у кімнатах табору, а харчування залишити на належному рівні.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет