О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Найкращий гуртожиток – 2006


#1 от 24.01.2007

Підведені підсумки традиційного конкурсу студентських гуртожитків. Комісія, до складу якої входили проректори, керівники підрозділів, звернула увагу на суттєве покращення побутових умов у всіх гуртожитках нашого університету, відзначила активну участь студентів у проведенні ремонтів.

Велику увагу благоустрою гуртожитків, підготовці їх до роботи в зимовий період та представництві в конкурсі приділили всі деканати та служби університету.

Отже, перше місце, як уже кілька років поспіль, посів гуртожиток № 7, у якому проживають студенти машинобудівного та механіко-технологічного факультетів, друге місце поділили між собою гуртожитки № 2 (фізико-технічний та економічний факультети) та № 3 (електромашинобудівний та економічний). А третє місце – у «дев’ятки» та у гуртожитку № 12. У гуртожитку № 9 живуть студенти факультету транспортного машинобудування, бізнесу та фінансів і економічного факультетів. У дванадцятому – інженерно-фізичний факультет, а також економічний та факультет бізнесу та фінансів.

Призери конкурсу отримали грошові винагороди-заохочення.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет