О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Аплодисменти Миколі Ковалю!


#31 от 27.12.2006

Виступи Народного артиста України Миколи Коваля, соліста Харківського академічного театру опери і балету завжди захоплено зустрічають викладачі, студенти, співробітники НТУ «ХПІ» та гості університету. Так було і у вересні, в дні роботи Міжнародної науково-технічної конференції «Силова електроніка і енергоефективність СЕЕ’2006». Чудовий голос Народного артиста, багатий репертуар, натхненне виконання зачарували слухачів, серед яких були відповідальні працівники Міністерства освіти і науки України, вчені з академічних наукових закладів, професори Національних університетів України з Києва, Харкова, Запоріжжя, Донецька, Дніпропетровська. Особливо тепло зустрічали Миколу Коваля, класичні твори та українські пісні у його виконанні, зарубіжні учасники конференції – вчені з Москви, Санкт-Петербурга, Новосибірська, Екатеринбурга, Томська, а також постійні учасники конференції з Польщі, Німеччини, Естонії, Латвії.

Виступає Микола Коваль і в дні різних свят НТУ «ХПІ», тут він, викладач Харківського університету мистецтв, виводить на сцену своїх вихованців. І політехніки поширюють і на них своє доброзичливе сприйняття, свою любов, яку давно вже завоював Народний артист України Микола Коваль.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет