Аплодисменти Миколі Ковалю!

#31 от 27.12.2006

Виступи Народного артиста України Миколи Коваля, соліста Харківського академічного театру опери і балету завжди захоплено зустрічають викладачі, студенти, співробітники НТУ «ХПІ» та гості університету. Так було і у вересні, в дні роботи Міжнародної науково-технічної конференції «Силова електроніка і енергоефективність СЕЕ’2006». Чудовий голос Народного артиста, багатий репертуар, натхненне виконання зачарували слухачів, серед яких були відповідальні працівники Міністерства освіти і науки України, вчені з академічних наукових закладів, професори Національних університетів України з Києва, Харкова, Запоріжжя, Донецька, Дніпропетровська. Особливо тепло зустрічали Миколу Коваля, класичні твори та українські пісні у його виконанні, зарубіжні учасники конференції – вчені з Москви, Санкт-Петербурга, Новосибірська, Екатеринбурга, Томська, а також постійні учасники конференції з Польщі, Німеччини, Естонії, Латвії.

Виступає Микола Коваль і в дні різних свят НТУ «ХПІ», тут він, викладач Харківського університету мистецтв, виводить на сцену своїх вихованців. І політехніки поширюють і на них своє доброзичливе сприйняття, свою любов, яку давно вже завоював Народний артист України Микола Коваль.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет