О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Бажаю здійснення задумів і планів


[Ректор НТУ «ХПІ» Леонід Товажнянський]
#26-27 от 14.11.2006

Ректор НТУ «ХПІ» Леонід Товажнянський: «Бажаю здійснення задумів і планів!»

– В усі періоди своєї історії наш університет орієнтувався на найбільш актуальні потреби суспільства. Коли перехід до ринкової економіки зумовив суттєве збільшення попиту на фахівців з економічною освітою, НТУ «ХПІ» активно почав працювати у цьому напрямку. Ми відкривали нові спеціальності, створювали кафедри та факультети, маючи на меті забезпечити належну підготовку фахівців відповідного профілю.

Серед створених за цей час підрозділів гідне місце посідає факультет управління бізнесом. Нині він відзначає свій ювілей. За 10 років відбулось становлення факультету, зміцнились його кадрова та матеріальна бази. Зусиллями викладачів та співробітників ФУБ навчальний процес здійснюється в атмосфері творчого пошуку, спрямованого на те, аби кожен студент отримав можливість максимально розкрити і розвинути свій потенціал. Завдяки такому підходу факультет управління бізнесом набув популярності не лише в Харкові, а й в багатьох інших регіонах України. Діяльність навчально-консультаційних центрів ФУБ у Сумській, Чернівецькій та Донецькій областях свідчить про те, що мешканці цих регіонів, які бажають одержати якісну економічну освіту, часто віддають перевагу саме нашому навчальному закладу та його факультету управління бізнесом.

Щиро вітаю співробітників, викладачів, студентів і випускників ФУБ з 10-річним ювілеєм факультету, бажаю здійснення задумів і планів, творчого натхнення в роботі і навчанні!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет