О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

З честю продовжувати справу


#22-23 от 17.10.2006

Кафедрі ХТНР, К і Е – 120

27 червня захистили свої магістерські роботи Володимир Яковишин та Вікторія Шевцова. Хвилювання студентів було цілком зрозумілим, адже у цей день підводився підсумок їхнього навчання в університеті.

Державну екзаменаційну комісію очолював головний інженер НІОХІМ, д. т. н. Олександр Федорович Зозуля, який відзначив, що кафедра працює цілеспрямовано, підготовку студентів веде на високому рівні, а її випускники мають глибокі теоретичні знання.

– Хочу окремо наголосити, що усі кваліфікаційні роботи захищаються державною мовою, їх автори впевнено відповідають на поставлені запитання. Сьогоднішні студенти, спеціалісти та магістри на достатньому рівні володіють комп’ютерною технікою, за допомогою якої виконуються магістерські дипломні роботи та креслення до них – пояснив нам перед захистом О.Ф. Зозуля. – Я розумію, що зараз важко знайти роботу, та, попри це, ще до закінчення вузу більшість студентів мають домовленості про працевлаштування. І сьогодні ми вже маємо тенденцію збільшення попиту саме на інженерні кадри, у тому числі зі спеціальності «Технологія неорганічних речовин, каталізу та екології».

А після захисту Олександр Федорович подякував професорсько-викладацькому складу кафедри за підготовку молодих спеціалістів, привітав усіх з ювілеєм та побажав «якомога більше практичних занять та виробничих практик, тоді молоде покоління зможе з честю продовжувати справу, підвалини якої заклав В.І. Атрощенко!»

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет