О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Здоров’я і благополуччя!


#17 от 31.08.2006

Нещодавно нашому колезі, доценту кафедри політичної історії Юрію Івановичу Озерському виповнилося 55 років.

Працювати в ХПІ Ю.І. Озерський почав ще у 1978 році. Життєвого досвіду він набув на службі у військово-морському флоті, де неодноразово брав участь у тривалих морських походах, на студентській лаві Харківського державного університету, в аспірантурі і подальшій викладацькій, науковій та громадській діяльності.

Юрій Іванович ріс і виховувався в сім’ї педагогів. Зараз усі члени його родини продовжують традицію і працюють викладачами. Особливо пишається Юрій Іванович донькою, яка успішно підвищує свій фаховий рівень знавця японської філології в аспірантурі. Ця дружна та працелюбна сім’я однодумців може служити зразком для молодих людей, які починають будувати своє родинне життя.

Ю.І. Озерський багато років поспіль з ентузіазмом виконує обов’язки профорга кафедри, проявляючи активність у різноманітних громадських справах. Працьовито та прискіпливо ставиться він і до роботи Рад кафедр соціально-гуманітарних наук, членом яких він є.

Авторитет, яким Юрій Іванович користується серед колег та студентів, базується на його відповідальному ставленні до кожної справи, високій громадській активності, доброзичливості до оточуючих.

Колектив кафедри політичної історії бажає йому здоров’я, щастя, добробуту і благополуччя!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет