О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Вітаємо зі святом!


[Ректорат, Рада ветеранів НТУ «ХПІ»]
#10 от 25.04.2006

Вже сьомий десяток літ живе Україна мирним життям. Торік відсвяткували ми 60-річчя великої Перемоги, як найсвятіший день для всіх повоєнних поколінь. Героїзм і самозречення мільйонів людей, які подолали фашистську чуму, живуть у пам’яті народній, про події тих страшних років і зараз пишуть книги, знімають фільми, співають пісні. Поряд з нами, в колективі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» і зараз працюють 22 учасники бойових дій і 75 учасників Великої Вітчизняної війни.

Вони для нас – жива історія, історія воєнних літ і розвитку нашого університету. Саме фронтовики, повернувшись з війни, взяли на свою плечі не менш тяжкий труд відбудови країни. І в ХПІ вони стали тим ядром кращих студентів, пізніше – професорів і викладачів, які відроджували наш вуз, розвивали його, присвятили Політеху свої життя.

За ратний і трудовий подвиг ми глибоко поважаємо цих сивоголових, красивих і мудрих людей, високо цінуємо їх вклад у справу всього колективу, їх дорогоцінний досвід і велику роль у вихованні поколінь студентів.

Напередодні 61-ї річниці великої Перемоги вітаємо наших дорогих ветеранів зі святом! Бажаємо довгих років життя, мирного неба, великого щастя вам і вашим дітям та онукам! Хай ваш подвиг в ім’я рідної землі принесе процвітання й добробут сьогоднішній Україні!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет