О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Від «Океану Ельзи» – до Організації об’єднаних націй


#10 от 25.04.2006

20 квітня НТУ «ХПІ» зустрів у своїх стінах соліста групи «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука. Як Посол доброї волі Програми розвитку ООН для молоді в Україні, обраний строком на два роки, С. Вакарчук працює у напрямі створення безпечного середовища для молоді в політичній, економічній і соціальній сферах, шляхом проведення інформаційних кампаній серед молодих українців під час своїх концертних турів, роботи з урядом і громадськими організаціями. Вакарчук підкреслює, що для нього велика честь бути Послом доброї волі в Україні, якими, до речі є Валід Арфуш, Андрій Медведєв, Ані Лорак, Руслана Лижичко. Він обіцяє докласти усіляких зусиль, щоб молоді українці стали справжніми європейцями.

На зустрічі Святослава Вакарчука із студентами НТУ «ХПІ» обговорювалися різноманітні питання щодо свідомого вибору життєвого шляху, участі у процесах прийняття рішень для гідного життя у сучасному суспільстві, змін у студентському житті у зв’язку із Болонським процесом та багато інших.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет