О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Лютий 2006-го. Дипломи спеціалістів одержують 1997 випускників


[Ректор НТУ «ХПІ» Леонід Товажнянський]
#5 от 27.02.2006

Дорогі випускники!

Урочиста мить одержання вами дипломів – це знаменна і хвилююча подія і для нас, ваших викладачів, професорів, наставників.

П’ять з половиною років ми наполегливо працювали разом з вами, щоб озброїти вас міцними, фундаментальними знаннями, найновішими науковими досягненнями, підготувати до самостійної творчої праці. Ми бажаємо всім 1997 випускникам 2006 року, 628 із яких отримують «червоні» дипломи, стати чудовими спеціалістами, необхідними в різних галузях виробництва, економіки і своїм трудом зміцнювати і возвеличувати Україну.

Ми сподіваємося, що успіхи наших вихованців ще вище піднесуть авторитет НТУ «ХПІ», здобутий багатьма попередніми поколіннями політехніків. Кращих з вас, відмінників навчання, учасників наукових досліджень, ми будемо раді бачити аспірантами, молодими викладачами й науковцями нашого університету.

Бажаю вам, дорогі друзі, відбутися в житті, збудувати особисту кар’єру, здобути добробут і бути щасливими!

Пам’ятайте і любіть Харківський політехнічний!

Щасти вам на життєвому шляху!

Ректор НТУ «ХПІ» Леонід Товажнянський, Заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет