О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Грант Президента України, премія Верховної Ради


#5 от 27.02.2006

З метою залучення молоді до процесів законотворення, морального і матеріального заохочення, досягнення значних результатів у вирішенні соціальних і правових питань Верховна Рада України постановила з 1 січня 2004 р. заснувати премію Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування.

Якщо ви бажаєте взяти участь у конкурсі на здобуття премії Кабінету Міністрів України (Постанова Кабінету Міністрів України від 13. 06. 2000 р. „Про Премію Кабінету Міністрів України за внесок молоді у розбудову держави”) та гранту Президента України (Указ Президента України від 02. 08. 2000 р. „Про гранти Президента України для обдарованої молоді”), звертайтеся за довідками до управління у справах сім’ї, молоді та спорту Київської районної ради Харкова: 61024, м. Харків, вул. Гуданова, 9/11, 3 під’їзд, 2 поверх, тел. 700-76-47.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет