О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Сучасна освіта в Україні – 2006


#5 от 27.02.2006

Шоста золота медаль НТУ „ХПІ”

На знімку Володимира Русиновського: (зліва направо) ректор НТУ „ХПІ” Л.Л. Товажнянський, Президент Академії педагогічних наук України В.Г. Кремень, Міністр освіти і науки України С.М. Ніколаєнко.

15–17 лютого в Республіканському Палаці Спорту відбулася дев’ята міжнародна виставка навчальних закладів „Сучасна освіта в Україні – 2006”. Провідні вузи України представили свої найновіші розробки, здобутки та досягнення в галузі освіти. Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» традиційно бере участь у цій виставці. Наш університет щороку здобував тут золоті медалі у різних номінаціях. Нинішня виставка не стала винятком – шоста золота медаль присуджена НТУ „ХПІ” за «Впровадження нових форм організації навчально-виховного процесу». Харківський політехнічний представив нове покоління навчальних планів, поділився досвідом з організації навчання за кредитно-модульною системою, що має на меті зближення вітчизняної системи освіти з європейською. Як і минулого року НТУ «ХПІ» підтвердив свій статус лідера сучасної освіти, а ректору, професору Л.Л. Товажнянскому вручили подяку за плідну працю в сфері вищої освіти (на фото).

Серед провідних навчальних закладів, яким було доручено проведення семінарів, що працювали на виставці, був і наш університет. Цього разу він запропонував до обговорення проблему працевлаштування випускників.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет