О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

23 лютого – День захисника Вітчизни


[Ректорат, профкоми співробітників і студентів, редакція газети „Політехнік”.]
#3-4 от 14.02.2006

У цей день ми привітаємо тих, кого глибоко шануємо і протягом усього року, і впродовж десятиліть, що минули після їх великого подвигу. Захисники Вітчизни це ті, хто в грізні воєнні часи відстояв рідну землю від фашистської навали. Це ті сиві ветерани, чия юність співпала з нелюдськими випробуваннями, з горем, кров’ю та лихоліттям. Та вони вистояли і в післявоєнні роки відбудовували та розвивали країну, наш ХПІ, стали в ньому спеціалістами, викладачами, професорами і сьогодні є прикладом для повоєнних поколінь.

Захисники Вітчизни – це й ті, хто обрав нелегку військову професію, хто вчиться у спеціальних навчальних закладах, наприклад, в Інституті танкових військ імені Верховної Ради НТУ „ХПІ”. Вони готові в потрібну мить стати на захист інтересів України, її народу.

Дорогі захисники Вітчизни усіх поколінь! Щиро вітаємо вас зі святом! Бажаємо міцного здоров’я, багатьох років щасливого і мирного життя!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет