О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Студенты об экономической теории


[В. Кудряшов, А. Векшин, А. Перепеличенко, студенты факультета информатики и управления, гр. ИФ-33в]
#30 от 29.12.2005

Изучение экономической теории абсолютно необходимо каждому образованному человеку, особенно в связи с интенсивным развитием рыночных отношений в нашей стране. Это дает навыки для успешной деятельности в современном обществе. Эти знания могут быть полезны в работе по нашей непосредственной специальности, т. к. одним из основных заказчиков программного обеспечения является сфера экономики. Не исключена и возможность в будущем нашего участия в предпринимательской деятельности.

В. Кудряшов, А. Векшин, А. Перепеличенко, студенты факультета информатики и управления, гр. ИФ-33в

 

Величезний внесок у комплексну діяльність університету робить кафедра загальної економічної теорії. А переоцінити значення цієї кафедри для студентів економічного факультету просто неможливо! Вступивши до університету першокурсник будь-якої спеціальності нашого факультету спершу потрапляє саме на цю кафедру. Навчання студентів, як майбутніх фахівців, починається з вивчення таких дисциплін: „Основи економічної теорії” та „Політична економія”, які не тільки дають початкові знання, а й формують міцну базу для подальшого професійного розвитку.

На старших курсах студенти вивчають не менш важливі і цікаві предмети: „Мікроекономіка”, „Міжнародна економіка”, які є неодмінною складовою знань фахівця високого рівня. Тому хочу висловити подяку кафедрі і викладачам, а особливо Тетяні Веніамінівні Рядовій, Наталі Володимирівні Шибаєвій за їхні зусилля, спрямовані на надання якісної освіти студентам. Ви не лише забезпечуєте нас знаннями, а й формуєте економічне мислення у майбутніх спеціалістів і цим даєте потужний поштовх успішній професійній діяльності кожному студенту економічного факультету!

Анастасія Ларка, студентка групи ЕК-13б, іменна стипендіатка

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет