О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

На порядку денному – історія науки і техніки


[Т. Мельник, старший викладач кафедри загальної та неорганічної хімії]
#26 от 15.11.2005

20–22 жовтня в Києві на базі Державного політехнічного музею НТУУ «КПІ» відбулася Всеукраїнська наукова конференція «Актуальні питання історії техніки». Це вже четвертий такий форум, в організації якого приймають спільну участь НТУУ «КПІ» та НТУ «ХПІ».

У роботі конференції взяли участь 16 харківських політехніків – викладачів, аспірантів, пошукачів, а також 3 студенти четвертого курсу, які виступили з повідомленнями на засіданнях секцій.

Їх доповіді викликали неабиякий інтерес і зацікавленість присутніх, спонукали до дискусійного обговорення. По закінченні конференції в прийнятому одностайно рішенні її учасники визнали, що такі форуми є дуже корисними з точки зору підвищення рівня наукової, пізнавальної і професійної роботи, сприяють поширенню науково-технічного світогляду.

Учасники конференції вдячні ректорату нашого університету за надану можливість нашої участі в роботі цього форуму.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет