О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Ректор НТУ „ХПІ” підписав Велику Хартію університетів


#22-23 от 12.10.2005

16 вересня 2005 року в старішому вищому навчальному закладі Європи, Болонському університеті (Італія), відбулася значна подія в житті закладів освіти України. Національний технічний університет „Харківський політехнічний інститут” вступив до загалу університетів Європи, які приєдналися до Великої Хартії університетів. За день до підписання Хартії новими членами відбулася конференція, в якій взяли участь ректори 126 університетів з 40 країн світу. Велику Хартію підписали ректори 26 університетів з 14 країн Європи. Серед них цього року з’явилися й представники України. Від НТУ „ХПІ” Велику Хартію підписав ректор Леонід Леонідович Товажнянський (на знімку), підписали Хартію також Харківська державна академія культури, національний університет Києво-Могилянська академія та Тернопільський державний технічний університет ім. Івана Пулюя.

7 жовтня в нашому вузі на засіданні Вченої ради була заслухана і обговорена доповідь ректора НТУ „ХПІ” Л.Л. Товажнянського про завдання професорів і викладачів університету в світлі вимог Болонського процесу.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет