О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Енергії й оптимізму!


#1-2 от 10.02.2022

9 січня відзначив своє 50-річчя голова правління спортивного клубу «Політехнік», старший викладач кафедри фізичного виховання А.О. Колісниченко.

Понад 25 років діяльності зв’язують Андрія Олександровича з харківським Політехом. Спортсмен, педагог, тренер, успішний організатор, він закінчив НТУ «ХПІ» за фахом «Фізичне виховання» та отримав кваліфікацію викладача фізичного виховання і інженера-менеджера спорту. У студентські роки, будучи членом команди університету з легкої атлетики, прославляв ХПІ на спортивних аренах країни, ставав чемпіоном України. З 2000 року влився в колектив кафедри фізичного виховання НТУ «ХПІ», викладає дисципліну «Фізичне виховання» в загальних групах і «Теорію і методику викладання настільного тенісу» на спеціальності «Фізична культура і спорт», очолює збірну університету з настільного тенісу.

У 2007 році А.О. Колісниченко отримав другу вищу освіту в Харківському національному економічному університеті за фахом «Менеджер». Упродовж своєї професійної діяльності проявляв неординарні організаторські здібності. Декілька років був директором спортивно-оздоровчого табору «Політехнік». У 2014 році обраний на посаду голови правління спортклубу «Політехнік», успішно організовує спортивно-масову і оздоровчу роботу серед студентів і співробітників університету, веде підготовку команд університету до всеукраїнських і міжнародних змагань.

Ювіляр має подяки і грамоти від Міністерства молоді і спорту України і Міністерства освіти і науки України за внесок у розвиток фізичного виховання і спорту серед студентської молоді.

Співробітники спортклубу «Політехнік» і кафедри фізичного виховання вітають Андрія Олександровича з ювілеєм і бажають йому нескінченного запасу сил, енергії і оптимізму, богатирського здоров’я, видатних перемог і досягнень, благополуччя в сім’ї і величезного щастя!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет