О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Працюємо разом


[Анатолій Фомін, Анастасія Тарабанова]
#1-2 от 10.02.2022

Велику увагу ректор НТУ «ХПІ» Євген Іванович Сокол приділяє вирішенню соціальних питань в нашому університеті. Важливим є укладання колективного договору між профспілковою організацією співробітників ХПІ і ректоратом. Кожного разу, виступаючи на конференції трудового колективу університету, ректор звітує про конкретну діяльність керівництва університету, спрямовану на створення належних умов для нормальної діяльності всього трудового колективу. Це стосується питань соціального захисту, організації відпочинку, надання матеріальної допомоги, що, безумовно, сприяє зниженню соціальної напруги у нашому колективі у цей складний час.

Багато вже зроблено і для поліпшення умов відпочинку у спортивно-оздоровчому центрі «Політехнік», за що ректору вдячні студенти і співробітники університету.

Анатолій Фомін, голова первинної профспілкової організації НТУ «ХПІ».

Соціальний захист студентів, їх підтримка і допомога у вирішенні проблем, покращення умов проживання у гуртожитках, організація дозвілля й культурно-масових свят – це важлива сторона діяльності Первинної профспілкової організації студентів НТУ «ХПІ». І результативність роботи профспілки залежить від взаємодії з ректоратом університету і безпосередньо з ректором НТУ «ХПІ» професором Євгеном Соколом.

Євген Іванович завжди прислухається до нашої, студентської, думки, підтримує починання профкому та відвідує наші заходи. За всі роки не було жодного випадку, коли ректор відмовив у допомозі чи залишив без уваги наше звернення. Ми цінуємо і його добрі поради, і мудре слово, і реальну допомогу у вирішенні складних питань. Наша плідна співпраця з ректоратом робить життя студентів НТУ «ХПІ» кращим, цікавішим!

Анастасія Тарабанова, голова студентської профспілки.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет