О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Реалізуємо важливі проекти


[Алла Ус, Олена Мочалова]
#1-2 от 10.02.2022

Центр «Кар’єра» НТУ «ХПІ» минулого року відзначив своє 20-річчя, і весь цей час він плідно працює, допомагаючи студентам та випускникам нашого університету з працевлаштуванням та проходженням практики. За роки роботи налагоджена тісна співпраця центру з кафедрами Харківського політехнічного та роботодавцями, введена електронна система обліку випускників за місцем їх працевлаштування та проведена велика кількість заходів, серед яких презентації компаній, ІТ-тижні та Ярмарки вакансій.

Ярмарок робочих місць «Політех» – найбільший університетський ярмарок у Харкові. Це місце, де студенти можуть познайомитися з реальними пропозиціями рикну праці, поспілкуватися з представниками підприємств та детально дізнатися про умови працевлаштування. Методисти Центру «Кар’єра» завжди відчувають підтримку ректорату університету, отримують допомогу в реалізації проектів. Ректор НТУ «ХПІ» професор Євген Іванович Сокол підтримує ініціативи центру і всебічно допомагає його розвиткові, адже працевлаштування випускників та відстеження їх кар’єрного зростання є надзвичайно важливим для нашого університету.

Методисти Центру «Кар’єра» вітають Євгена Івановича з ювілеєм та бажають йому натхнення у реалізації запланованих справ, міцного здоров’я йому і його родині!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет