О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

НТУ «ХПІ» – центр тяжіння для цілеспрямованої молоді


#1-2 от 10.02.2022

Шановний Євгене Івановичу, прийміть найщиріші привітання з нагоди Вашого ювілею!

Багаторічна праця та турбота про рідний університет заслужено зробили Вас прикладом ставлення до улюбленої справи та до людей.

Євгене Івановичу, Ви зробили величезний внесок у розвиток інноваційного підходу до навчання та виховання висококваліфікованих кадрів. За роки Вашої роботи університет перетворився на справжній центр тяжіння для творчої, обдарованої та цілеспрямованої молоді! Під Вашим вмілим керівництвом пройшло становлення не одного покоління професійних кадрів, які потім зайняли гідні місця в житті.

Керівництво та колектив NIX Solutions бажає Вам, щоб усі ідеї та мрії втілилися в життя, а успіх супроводжував всі Ваші починання, нехай радість та оптимізм крокують з Вами постійно поруч. Невичерпних творчих сил, енергії та ентузіазму, які допоможуть Вам втілювати нові професійні проекти!

Незламного Вам здоров’я!

Ваш надійний партнер NIX Solutions.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет