О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Посилюємо IT-потенціал України


#1-2 от 10.02.2022

Команда ЕРАМ вітає з ювілеєм ректора Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», члена-кореспондента Національної академії наук України, доктора технічних наук, професора Євгена Івановича Сокола.

Понад 600 експертів з команди ЕРАМ – випускники НТУ «ХПІ», і ми відзначаємо якість їхньої фундаментальної вищої освіти. Слід відзначити, що багато з наших колег отримали її саме під час керівництва Євгена Івановича.

Пишаємось довгою та плідною співпрацею нашої глобальної спільноти ІТ-професіоналів з одним з найкращих профільних вишів країни. Завдяки орієнтованості Євгена Івановича на розбудову НТУ «ХПІ» у площині інновацій і дослідницької діяльності, створення найкращих умов для студентів та професійний розвиток науково-педагогічного колективу ми маємо низку спільних програм та проектів, які допомагають щороку планомірно посилювати ІТ-потенціал України. Впевнені, що попереду на ЕРАМ та НТУ «ХПІ» чекають ще багато цікавих ініціатив!

Бажаємо Євгену Івановичу Соколу міцного здоров’я, нестримної енергії, професійної наснаги та всього найкращого. Хай робота і життя загалом дарують безліч радісних моментів ще багато років!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет