О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Беззаперечний авторитет


[Богдан Федак, директор Навчально-наукового медичного інституту НТУ «ХПІ»]
#1-2 от 10.02.2022

Вельмишановний Євгене Івановичу! Прийміть щирі та сердечні вітання з нагоди Вашого дня народження!

Кожна людина є неповторною, але особливими щедротами – гострим розумом та багатьма визначними талантами – наділені лише вибрані. За роки наполегливої праці Ви здобули беззаперечний авторитет досвідченого та компетентного фахівця, мудрого і розсудливого керівника. Ви не перестаєте дивувати оточуючих своїми свіжими рішеннями і новаторським підходом.

Від щирого серця бажаю Вам зберегти все те добре, чим ви володієте – людяністю і порядністю, цілеспрямованістю на довгі-довгі роки. Нехай життя дарує Вам вірних друзів та надійних партнерів!

Колектив Навчально-наукового медичного інституту, який я маю честь очолювати, створений Вашими руками у цей непростий час, приєднується до вітань. Лікарі завжди готові підтримати Вас у всіх починаннях та з оптимізмом дивляться у майбутнє.

Нехай у Вас буде достатньо сил для добрих та корисних справ, нових перемог та звершень. Міцного Вам здоров’я, сімейного благополуччя, невичерпної енергії у Вашій нелегкій праці, виконання всіх Ваших задумів та бажань!

З глибокою повагою,

Богдан Федак, директор Навчально-наукового медичного інституту НТУ «ХПІ».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет