«Бісквіт – Шоколад» вітає з ювілеєм!

[Алла Коваленко]
#1-2 от 10.02.2022

Як випускниці 1972 року нашого славетного університету мені приємно привітати Вас від себе особисто та від колективу корпорації «Бісквіт – Шоколад» з ювілейною датою!

Ваша трудова та наукова діяльність пов’язана з НТУ «ХПІ», тут Ви відбулись як вчений, педагог, керівник. З 2015 року Ви на посаді ректора успішно відповідаєте на виклики сучасності у сфері технічної освіти та наукових розробок. Педагогічний та науковий склад університету під Вашим керівництвом гідно тримає звання одного з найкращих та славнозвісних технічних вищих навчальних закладів України. Ваші заслуги високо оцінені Державою та науковою громадськістю, що накладає велику відповідальність та спонукає до нових звершень.

Випускники НТУ «ХПІ» різних років працюють в корпорації на різних посадах і завжди з вдячністю і теплотою згадують роки навчання.

Я пишаюсь званням «випускник ХПІ», якому в 2022-му виповнюється 50 років! Ніколи не забувала та високо ціную ті знання та навички в виробництві, які отримала за роки навчання в харківському Політеху.

Шановний Євгене Івановичу! Бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя, творчих успіхів, наукових досягнень, стабільності та процвітання рідному університету!

З повагою

Алла Коваленко, Президент корпорації «Бісквіт-Шоколад», Герой України.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет