О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Націлений на нові досягнення


[Володимир Семиноженко]
#1-2 от 10.02.2022

З Євгеном Івановичем Соколом мене пов’язує дружба вже понад 40 років. На його прикладі я вкотре переконуюсь, наскільки людина єдина у своїх проявах. Євген Іванович з однаковим ентузіазмом об’єднував харківських молодих вчених та спеціалістів наприкінці 70-х – початку 80-х років уже минулого століття, а нині з неменшим ентузіазмом очолює один із найкращих університетів країни, перший в історії України технічний вуз – Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» або, як ми всі його називаємо, ХПІ.

Енергія Євгена Івановича в різних ініціативах підкорює: і те, з яким запалом він розповідає про одне з улюблених захоплень – медичне приладобудування, і те, як розвиває один із наймасштабніших українських проектів у сфері IT-освіти UNIT.City на базі Національного технічного університету «ХПІ».

Мені часто доводилося і доводиться спостерігати за Євгеном Соколом у роботі та житті, і жодного разу я не помітив згаслого погляду чи незадоволення на його обличчі. І це, напевно, зовсім не тому, що він не відчуває властивих усім розчарувань, а тому, що він завжди націлений на нові завдання, нові проекти, нові досягнення.

Тому із задоволенням побажаю ще більших успіхів Євгену Івановичу особисто, його команді та провідному технічному Університету України!

Володимир Семиноженко, голова Північно-Східного наукового центру НАН і МОН України, заступник голови Наглядової ради НТУ «ХПІ», академік НАН України.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет