Працюємо для покращення іміджу університету

#1-2 от 10.02.2022

Працюємо для покращення іміджу університету

Керівництво університету на чолі з ректором Євгеном Івановичем Соколом докладає багато зусиль для створення та підтримки належних умов навчання, праці та життя політехніків. Наш ректор спонукає весь колектив політехніків до створення нових, високотехнологічних об’єктів з метою втілення сучасних форм навчання. Значною подією не тільки для нашого університету, а й для всієї України стало урочисте відкриття Інноваційного кампусу у навчально-адміністративному корпусі по вулиці Алчевських, 48а. Це стало результатом щоденної копіткої роботи керівництва ХПІ, а особливо ректора Є. І. Сокола. Адже завдяки авторитету Євгена Івановича, його організаторським здібностям були знайдені необхідні кошти для завершення реконструкції і ремонту будівлі.

У листопаді в нашому університеті відбулося урочисте відкриття першого в Харкові стартап-центру «SPARK». Це унікальний простір площею понад 600 кв. метрів, розрахований на 150 місць. Був проведений великий обсяг роботи, що дозволило реалізувати проект протягом двох років.

За останні чотири роки наш спортивно-оздоровчий табір «Політехнік» перетворився на сучасний центр для відпочинку не тільки політехніків, а й інших шанувальників комфорту і затишку. Мова йде про сучасний готельний комплекс з баскетбольним майданчиком, тенісним кортом, зручними котеджами та повноцінним, різноманітним харчуванням. Тільки минулого року до СОЦ «Політехнік» було реалізовано путівок на суму понад 2 млн. гривень.

Багато було зроблено і для покращення спортивного іміджу НТУ «ХПІ». У 2019 році відбулося урочисте відкриття лижної бази у Лісопарку, яка була збудована як-то кажуть з «нуля». Був відремонтований легкоатлетичний стадіон біля спорткомплексу, а також продовжується реконструкція стадіону.

Ремонт гуртожитків, навчальних корпусів, аудиторій, підтримка на належному рівні матеріально-технічної бази – все це щоденна колосальна праця співробітників адміністративно-господарської частини ХПІ. Завдяки налагодженій системі командної роботи наш університет щороку стає кращим та привабливішим.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет