О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Зимовому кубку бути!


[Діана Лавринова (МІТ-М221і), редактор Ліги Сміху ХПІ]
#18 от 21.12.2021

26 листопада у Палаці студентів НТУ «ХПІ» відбувся перший фестиваль гумору Ліги Сміху ХПІ! У традиційному форматі ЛС спробували свої сили вісім команд: «Дробовик», «The бабы», «Алхімік» і «Надо подумать» з нашого університету, «Animal Style» (Державний біотехнологічний університет), «МужЫки» (Харківський національний медичний університет) «За замовленням в Direct» (КНУ театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого) та збірна Харкова «Под градусником».

Звичайно, команди хвилювалися перед виходом на сцену, але й тренерам, які вже мають досвід виступів на іграх і фестивалях Ліги Сміху, довелося нелегко! Уляні Колякиній, Марії Онопко, Іванові Шалю та Євгенові Зінченку довелося зробити важкий вибір, адже усі команди показали себе достойно. А визначити кращих допомагав джокер – тренер, який буде змінюватися кожну гру протягом усього сезону. На фестивалі ним був актор команди КВН «Мальчишник», випускник НТУ «ХПІ» Андрій Писанка.

Кращою командою фестивалю стали дівчата з ХПІ «The бабы»! Її учасники отримали квитки на концерт Maruv. Нагороди також здобули кращі актори – Микита Беспалий («Надо подумать») та Анастасія Міцай («Под градусником»).

Фестиваль пройшов навіть краще, ніж ми очікували. Жваві виступи, влучні жарти, прекрасна атмосфера на сцені і в залі, який вибухав від сміху! Я вдячна всім, хто доклав зусиль, щоб ця гра відбулася: студентському профкому на чолі з Анастасією Тарабановою, редакторам Вікторії Чередниченко і Дмитру Мащенку, дирекції Палацу студентів та ректорату НТУ «ХПІ». Нам усе вдалося. І напередодні нового року ми говоримо: зимовому кубку бути! До зустрічі у січні!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет