Перемога Дмитра Данильченка

#18 от 21.12.2021

Для доцента кафедри передачі електричної енергії НТУ «ХПІ» Дмитра Данильченка однією з найважливіших подій цього року стала перемога у міському конкурсі «Молода людина року 2021». Дмитро Олексійович став лауреатом у номінації «Наукова діяльність».

Він був відзначений як перспективний молодий науковець, розробки якого є плідним продовженням традицій наукової школи у галузі електроенергетики та електротехніки, досліджень блискавкозахисту повітряних ліній електропередач, питань підвищення надійності та ефективності функціонування електричних систем та мереж, зменшення втрат електричної енергії при транспортуванні від виробника до споживача.

Сергій Пономаренко, аспірант: «Будь-яка нагорода – напружена та наполеглива праця протягом тривалого періоду часу. Впевнений, що Дмитро Данильченко заслужено став лауреатом цього конкурсу, бо є успішним науковцем та залучає до наукової діяльності студентів. Бажаю йому не зупинятися на досягнутому, підкоряти нові горизонти та здобувати наступні перемоги!».

Вікторія Алабова, студентка (Е-119в): «Дмитро Олексійович завжди радий допомогти студентам у навчанні. Кожного року він залучає якомога більше студентів до різноманітних конкурсів та із задоволенням допомагає у написанні наукових робіт. Наше товариство «ELECTROLIUM» пишається тим, що Дмитро Олексійович отримав таку високу нагороду!».

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет