Spark – це унікальний майданчик для креативних людей

#18 от 21.12.2021

Стартап центр Spark був створений у 2020 році на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». Це сучасний майданчик для підтримки студентів та молодих вчених, які бажають реалізувати свої ідеї, наукові розробки та створити своє підприємство. Це можливість для науковців почати заробляти гроші, комерціалізуючи свою інтелектуальну власність.

Керівниками Стартап центру Spark є професор Наталія Шматько та Камілла Гасанова, які мають досвід підприємницької, викладацької та наукової діяльності. Вони наголошують, що головним завданням Центру є підтримка стартапів на всіх етапах розвитку: від розробки ідеї до її комерціалізації.

«Результатом нашої роботи ми хочемо бачити стартап-проекти, які стануть всесвітньо відомими, – наголошує Наталія Михайлівна Шматько».

«Маємо надію, що 2022 рік подарує нові стартапи та проекти, які ми допоможемо успішно реалізувати і комерціалізувати, – відзначила Камілла Гасанова».

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет