Привіт, на зв’язку Студентський Альянс НТУ «ХПІ»!

#18 от 21.12.2021

Цей рік для Студентського Альянсу був незвичайним, і ми дуже хочемо поділитися з вами нашими досягненнями (і не тільки).

2021-й почався з обрання Дарії Курган виконувачем обов’язків голови СтудАльянсу. Дарія та її команда змогли втілити мрію нашої організації – розробити якісний формат розважальних онлайн-заходів для студентів НТУ «ХПІ». Була також виконана велика робота в колективі нашого самоврядування, яка озброїла нас мотивацією.

З травня посаду в. о. Голови отримала одна з найкращих активісток –Діана Мілян. Завдяки її завзяттю, нарешті були проведені такі проекти, як Кіновечір, Квест першокурсника, Школа ОСС, Music STOP та вперше – JackBox.

Школа ОСС заслуговує окремої уваги, бо це унікальний проект. Протягом тижня учасники відвідують лекції від найкращих активістів та запрошених спікерів на такі теми: проектний менеджмент, дизайн, SMM та копірайтинг. Після успішного закінчення Школи учасники отримують шанс приєднатися до нашої команди.

Сайт ОСС «Студентський Альянс» запрацював на повну силу з 5 жовтня. Ви можете його знайти у розділі «Студенту» на сайті нашого університету.

Єлизавета Видря, одна з найкращих активісток та член Виконавчого комітету цього року отримала Обласну іменну стипендію ім. О.С. Масельського. Вітаємо її з цим та бажаємо не зупинятися на досягнутому!

Цього року ми вперше провели конференцію студентів онлайн. Маємо зізнатися: розробляти формат, продумувати логіку та послідовність форуму було важко, але ми пишаємося нашою командою та дуже вдячні кожному, хто приєднався до нас у цей день.

Цього року нам багато чого довелося робити вперше, але у 2022-му ми знову хочемо вас дивувати, надихати та мотивувати. Ми працюємо заради студентів НТУ «ХПІ» і будемо чекати нових зустрічей!

Будь першим разом зі СтудАльянсом!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет