О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Міцного здоров’я і нових звершень!


#18 от 21.12.2021

65-річчя – значущий ювілей, особливо, якщо врахувати скільки здобуто за цей час у житті, скільки для рідної Alma Mater. Здавалося б, ще зовсім недавно він прийшов студентом у Харківський політехнічний інститут на кафедру «Колісні та гусеничні машини», а сьогодні Віталій Валерійович Єпіфанов вже директор Навчально-наукового інституту механічної інженерії і транспорту, науковець, Заслужений винахідник України, професор кафедри ІТС КГМ ім. О.О. Морозова, майстер спорту з велотуризму, зумів досягнути вершин в науковій, педагогічній, адміністративній та організаторській роботі.

Ювіляр має 48 років трудового стажу, 41 – викладацького, 18 років працював на посаді декана факультету транспортного машинобудування, а у 2018-му став директором Навчально-наукового інституту механічної інженерії і транспорту. Віталій Валерійович – автор та співавтор понад 200 праць, має більш ніж 50 патентів і авторських свідоцтв на винаходи. Під його керівництвом колектив інституту досягнув високих результатів за всіма напрямками діяльності. Серед найбільш вагомих за останні три роки – Державна премія України в галузі науки і техніки, премія Президента України для молодих вчених. У 2020 році за вагомий внесок у розвиток національної освіти і науки, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм, на честь 135-річчя НТУ «ХПІ» більше 20 співробітників ННІ МІТ отримали державні нагороди, подяки та почесні грамоти, а Віталію Валерійовичу Єпіфанову присвоєне почесне звання «Заслужений винахідник України».

Ректорат НТУ «ХПІ» та колектив Навчально-наукового інституту механічної інженерії і транспорту бажають Віталію Валерійовичу, передовсім, міцного здоров’я, добробуту і процвітання його родині, а також упевненого курсу на збереження та примноження кадрового, навчального та наукового потенціалу університету!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет