О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

H2-LongLife


#17 от 30.11.2021

Учасники розробки: Ревенко Софія, кафедра фізичного виховання; Жуменкова Дар’я, кафедра ділової іноземної мови.

Куратор: Володимир Бубнов, старший викладач кафедри фізичного виховання.

Мета – виготовлення та впровадження автономного мобільного генератора водню для покращення стану здоров’я при захворюваннях, у т. ч. на COVID-19, та під час реабілітації після отруєнь, травм, фізичних та психічних перевантажень.

Водень – це природний антиоксидант, і дослідники вважають його складовою медицини майбутнього. H2-LongLife вирішує проблему боротьби з вільними радикалами в організмі завдяки використанню дихальних сумішей з вмістом водню. Цю технологію успішно розвивають в Інституті молекулярного водню в США, а також в Японії та Китаї. Зараз на ринку широко використовуються киснево-водневі концентратори з живленням від електричної мережі та автономні електричні «водневі» стакани для приготування структурованої води, насиченої воднем.

Розробка автономна від живлення і дає змогу отримати водень за рахунок хімічної реакції з використанням абсолютно нетоксичних інгредієнтів у вигляді пігулки або пакетика. Варто лише додати води.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет