О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

KIP (KhPI in phone)


#17 от 30.11.2021

Учасники розробки: Безчастний Олексій та Ковальов Дмитро, студенти кафедри комп’ютерної математики і аналізу даних (КМАД).

Куратори: викладачі кафедри КМАД, доценти Дунаєвська Ольга та Нікульченко Артем.

Наразі у ХПІ немає жодного мобільного додатку та бота, який став би зручним помічником студентів та викладачів. KIP (KhPI in phone) стане вирішенням цієї проблеми. Цей студентський проект вийшов за межі кафедри та став софт-продуктом із користувачами та власною історією. Завдяки зібраній необхідній інформації в одному місці, KIP надає можливість студентам не витрачати купу часу на пошуки її в Інтернеті. Проект реалізований в НТУ «ХПІ» у двох форматах: телеграм бот і застосунок на андроїд, призначені для зручного перегляду інформації у двох режимах: гостьовий (вказано розклад занять будь-якої групи, викладачів та аудиторій, список факультетів, груп, корпусів та ін.) і особистий кабінет (персональна заліковка кожного студента: оцінки, навчальний план, борги, персональна інформація, поточний рейтинг). Цей онлайн-продукт був розроблений під час курсу «Проектне навчання».

KIP – інновація в структурі проекту та інтеграції всіх компонентів. Технології: .NET, ASP.NET, Gcloud, Cron, Kotlin, postgreSQL, docker, kubernetes, API, dialogflow, app engine. Додаток та вся інтеграція можуть бути застосовані та переформатовані під будь-який заклад вищої освіти.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет