Сумлінна праця та любов до рідного ХПІ

#17 от 30.11.2021

1 грудня виповнюється 50 років заступникові директора з виховної роботи навчально-наукового інституту хімічної технології і інженерії, кандидату технічних наук, доценту кафедри інтегрованих технологій, процесів та апаратів С.М. Биканову.

Понад 30 років, майже все життя Сергія Миколайовича пов’язане з рідною Alma Mater, тут він пройшов шлях від студента-першокурсника до висококваліфікованого спеціаліста, вченого та сумлінного адміністратора. Ці роки наповнені багатогранним змістом – наукою, викладацькою діяльністю та виховною роботою зі студентами. Сергій Миколайович ніколи не зупиняється на досягнутому, з ентузіазмом працює над науковими дослідженнями, є автором понад 30 наукових та навчально-методичних праць, ділиться своїми знаннями та багаторічним досвідом з молоддю. Та й сам він є невід’ємною частиною цієї молоді: азартний спортсмен-велосипедист, активний учасник спортивних змагань у студентському оздоровчому таборі, завзятий учасник самодіяльності. Його колеги не відмовляються заспівати бардівських пісень під впевнений акомпанемент його гітари.

С.М. Биканов завжди коректний зі студентами, є для них справжнім Вчителем, справедливим та принциповим. А для багатьох колег – прикладом організованої, цілеспрямованої людини, яка завжди прагне самовдосконалення.

Дорогий Сергію Миколайовичу! Дякуємо Вам за професіоналізм, за дружбу, за сумлінну працю та за любов до рідного ХПІ!

Від щирого серця вітаємо Вас із ювілеєм та бажаємо міцного здоров’я, щастя, благополуччя та успіхів! Всього найкращого і доброго!

Ректорат, дирекція та колектив навчально-наукового інституту хімічних технологій та інженерії, співробітники кафедри інтегрованих технологій, процесів та апаратів.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет