О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Творити знову і знову!


#16 от 15.11.2021

Вокал-шоу-бенд «Сузір’я» – найбільший вокально-естрадний колектив у нашому місті, це понад 100 концертів і більше 40 постановок на рік, це різноманітний репертуар, талановиті учні. Створений у 1993 році, колектив виховав безліч переможців, лауреатів конкурсів найвищого рівня в Україні й за кордоном. Під незмінним, талановитим керівництвом Олени Апаріної учасники «Сузір’я» виростають як вокалісти, блискучі виконавці, а головне – як творчі особистості. Богдан Давидченко, виступаючи на міському фестивалі-конкурсі в дуеті з Євгенією Ребенок, став «срібним призером», посівши 2 місце в номінації «Естрадний вокал».

«Мене звати Богдан, і я вже майже випускник. Цього року закінчую університет за спеціальністю «Електротехніка». Всі 5 років у ХПІ мене супроводжувала творчість, я був частиною «Сузір’я» в нашому Палаці студентів. Кожної миті, що я проживав у цьому колективі, отримував безцінний досвід і розумів, що хочу продовжувати творити знову й знову. За цей час я встиг взяти участь у багатьох концертах, конкурсах, дуже приємно виступати в своєму НТУ «ХПІ». Університетські свята, конференції, конкурс «Студентська весна» – це незабутні для мене події в студентському житті. Кожен рік в університеті, всі чудові студентські роки дозволили мені розкритися і все ж таки зрозуміти, чого я хочу понад усе – творити і наповнювати світ творчістю!».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет