О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

«Політехніки»: і знову успіх!


[Софія Руднєва, студентка групи І-419]
#15 от 30.10.2021

Завершився осінній етап інтелектуальних ігор, організатором якого був Харківський міський центр дозвілля молоді. І наші «Політехніки» знову показали вищий клас! До складу команди увійшли студенти – капітан Андрій Скиба (КІТ-220в), Софія Руднєва (І-419), Іван Брусов (І-219), Максим Зайцев, Михайло Буркацький та Дмитро Бочаров (КН-320а).

Інтелектуальний конкурс «Quiz» об’єднує у собі кращі традиції таких ігор як «Що? Де? Коли?», «Брейн ринг», а головною особливістю є медіа-запитання. Тобто на екрані з’являються питання і варіанти відповідей, а кількість балів залежить не лише від правильності, а й від швидкості відповіді. І дуже хвилюючим для нашої команди було відчуття суперництва: ми на крок попереду, але відчуваємо тяжкий подих у потилицю наших конкурентів. Одного разу навіть схибили саме через це хвилювання, та все ж перемога за нами!

 – У нас в команді досвідчені гравці, – говорить капітан Андрій Скиба. – Я також не вперше беру участь у подібних інтелектуальних змаганнях. Це завжди цікаво і збагачує новими знаннями. А що вже говорити про атмосферу! Залишається лиш подякувати організаторам і команді. Я радий, що ми за короткий час змогли порозумітися. Це і стало запорукою нашого успіху!

Запитання конкурсу були про старий Харків, і екскурсія перед грою, яка включала Покровський монастир, Успенський та Благовіщенський собори, допомогла учасникам краще зорієнтуватися, навіть дала підказки. Наприклад, про панікадило у Благовіщенському соборі, яке я запам’ятала асоціативно «пані і кадило».

Це була прекрасна гра, і ми маємо надію ще не раз зіграти таким складом!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет