О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

CIG R&D LAB сезон 2021–2022


#15 от 30.10.2021

CIG R&D LAB 2021–2022 – освітньо-стипендіальна програма від Chernovetskyi Investment Group (CIG). Її учасники – студенти та аспіранти нашого університету – зможуть отримати експертну та фінансову підтримку для своїх стартапів від CIG.

Традиційно освітньо-стипендіальна програма CIG R&D LAB 2021–2022 проходить у 3 етапи. У вересні її учасники подавали заявки на конкурс, у жовтні презентували проекти спеціальній комісії, до складу якої увійшли представники НТУ «ХПІ» і CIG. За підсумками відбору були визначені переможці-стипендіати. До числа таких у цьому році потрапили автори 31 проекту. 4 листопада в режимі онлайн відбудеться відбір 5 стартапів. За підсумками року визначення переможця серед стипендіатів відбудеться у липні 2022 року. Переможець отримає фінансування на розвиток проекту.

Протягом року, в період дії проекту, учасникам та їх науковим керівникам буде виплачуватися стипендія, також вони зможуть отримувати експертну та менторську підтримку від Chernovetskyi Investment Group для розвитку своїх стартапів.

Про учасників конкурсу читайте у наступному номері газети «Політехнік».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет