О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

«Арт Рандеву» для першокурсників


[Марина Абрамчук]
#14 от 13.10.2021

16 вересня Палац студентів НТУ «ХПІ» запросив першокурсників на концерт «Арт Рандеву». Вони не лише мали змогу подивитися яскраве шоу, а познайомитися з колективами нашого ПС. Хіт-театр «Мій проект», вокал-шоу бенд «Сузір’я», ансамбль народного танцю «Україна», колектив сучасного та спортивного бального танцю «Тріумф», циркова студія «Бенефіс» та ще багато акторів – учасників художніх колективів – представляли нові номери, викликаючи захоплення у глядачів, зриваючи гучні оплески.

 – Мене вразила нова програма, – говорить одна із організаторів концерту, голова студентської профспілки Анастасія Тарабанова. – Колективи, що виступали сьогодні, доклали максимум зусиль, аби концерт запам’ятався і залишив лише позитивні враження. Я із захватом спостерігала за дійством на сцені і запрошую усіх насолодитися виступами в Палаці студентів. Це зовсім інше враження, ніж від перегляду відео в інстаграмі.

Під час концерту розігрувалися призи від студентської профспілки, і переможці отримали солодкі подарунки, книги про Харківський політехнічний, флешки, power bank і запрошення до оновленого зоопарку. А по завершенні першокурсники могли поспілкуватися з керівниками та учасниками колективів, дізнатися багато цікавого про їх роботу і приєднатися до дружної творчої сім’ї Палацу студентів.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет